Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Claus+Carolinee <33 :))

A Vámpírnaplók rosszfiújára valószínűleg rátalál a szerelem. Mióta Joseph Morgan bekerült a népszerű sorozatba, mennek a találgatások, ki illene legjobban Klaushoz. Lehet, hogy Caroline az esélyes?

Szerelmes lesz Mystic Falls gonosztevője?

A The Vampire Diaries legújabb epizódjában Klaus önként nyújt segítséget a halálán lévő szőke vámpírnak, sőt mi több, még meg is ajándékozza szülinapja alkalmából. Lehet, hogy ezzel a lépéssel Klausnak célja van, vagy csak egy kedves gesztus volt a hibrid részéről? Morgan bevallotta, hogy a karaktere valóban érdeklődést mutat Caroline iránt, de az, hogy megmentette, elsősorban azért volt, hogy megnyerje a sheriff bizalmát.

„Talán egy kicsit mindkettő. Caroline azzal gondolattal küzd, hogy elfogadja a tényt, hogy vámpír, ráadásul az apjával sincs jó kapcsolata, ahogyan Klausnak sem volt, ott a közös pont” – meséli Morgan a Zapit2-nek.

„Természetesen van arra lehetőség, hogy bármilyen viszony alakuljon ki a két karakter között, de ez egyedül Caroline-on múlik. El kell fogadnia őt azért, aki, mert Klaus nem az a fajta srác, aki csak úgy megváltozik. Tehát a végső döntést Caroline-nak kell meghoznia. Klaus sóvárog valakinek a társaságára, és a lány pont kapóra jön neki.”

Hát ha összejönnek,az sztem nagyon jó lesz.

Klaroline