Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Damon új "névrokona" xD

Sziasztok.Nos egy elég mondhatni vicces hírt hoztam nektek.

Ezen csak nevetni tudok mert hát ezen csak azt lehet

Egy francia házaspár fogta magát, és kissé hebehurgyán a Vámpírnaplók egyik főhőséről, Damonről nevezte el gyermekét, most büntetőeljárással kell szembenézniük. A hatóságok azzal vádolják a szülőket, hogy a Daemon(nem helyesrási hiba így nevezték el) név ellentétes az egy hónapos kisfiú érdekeivel, mivel az ördögi eredetű. Az Észak-Franciaországban élő párnak december 15-én kell megjelennie a Cambrai-hoz közeli bíróságon, hogy megvédjék döntésüket az Ian Somerhalder által játszott karakter nevével kapcsolatban.

Blandine and Lionel Defontaine óriási Vámpírnaplók-fanok, és a Damonből nemes egyszerűséggel egy "e" hozzáadásával megalkották a francia változatot. Így kapták a Daemont, ami szerintük megfelelő, annak ellenére is, hogy a francia hatóságok ördögi eredetűnek titulálták. A francia polgári törvénykönyv 57. cikke szerint, ha egy név, vagy nevek kombinációja ellentétes a gyermek érdekeivel, a polgári tisztségviselő azonnal értesítheti az ügyészt, aki a családjogi bíróság elé citálhatja az ügyet.

Ha a bíró úgy dönt, hogy Vámpírnaplók-mániában szenvedő szülők névválasztása valóban helytelen, a Defontaine szülőknek új megoldás után kell nézniük. Korábban egyébként volt már hasonló eset Franciaországban, 2000-ben egy házaspár Megane Renaudnak szerették volna gyermeküket elnevezni, ami erősen hajazott Reanult Megane autó márkanévre. A bíróság akkor, úgy határozott, hogy a szülők döntése káros hatással lenne a gyermek lelki fejlődésére.

Mondjuk azért megértem őket mert hát Damon tökéletes imádom én magam is

Nah de azt már nem nevezném "tökéletesnek"hogy egy kisgyerek

ilyen nevet kapjonNem azért mert nem szép név,hanem mert

az oviban az lenne a legfőbb gondja (rosszabb esetben suliba is)

hogy azzal szekálják hogy ő ördög mivel-e nevet viseli...

De mutatok egy videót ami miatt azért meglehet érteni őket

mért Damon-ról mintázták fiukat: