Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy kish Josesph *.*

A Vámpírnaplók rosszfiúja elismerően nyilatkozott az Odaát sztárjáról, akit alig néhány hete ismert meg közelebbről.

Joseph Morgan szívesen forgatna Jared Padaleckivel

A StarryMaggal készült interjújában a The Vampire Diaries kedvenc rosszfiúja,Joseph Morgan néhány elismerő szóval illette kollégáját, a szintén The CW-s Jared Padaleckit, akit a csatorna egyik rendezvényén ismert meg néhány héttel ezelőtt. A magazin kérdésére válaszolva Klaus megformálója elárulta, a The Secret Circle és az Odaát szereplőivel forgatna szívesen.

„Nyilvánvalóan a The Secret Circle-t választanám, de örömmel forgatnék az odaátosokkal is, mert a The Bad-Ass Boys nevű eseményen volt szerencsém megismerni Jared Padaleckit, aki egy igazán, igazán nagyszerű és vicces pasas. Nagyon jól megértjük egymást, épp ezért csupa önző indokból leginkább vele szeretnék együtt dolgozni, még ha egy jelenet erejéig is” – mesélte kitörő örömmel az egyre népszerűbb Joseph Morgan.

A színészt az interjú során arról is faggatták, hogyan viszonyul a sorozatban látható románchoz, amely Caroline és karaktere között szövődött. „Már az első közös jelenet után megjelentek a fanvideók, szóval szívesen felfedeznék még egy-két közös vonást Caroline és Klaus közt, mert remekül működik náluk a kémia. Volt néhány közös jelenetem Kat Grahammel, amit szintén imádtam, és természetesen fantasztikus együtt dolgozni Ninával is, úgyhogy ki tudja, talán Klaus kap egy háremet!”