Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


hajjajh :D

 

A vámpírsorozat legtöbb szereplőjének nem csak a sorozatban kellett már szembenéznie félelmével.

A Vámpírnaplók sztárjait kísérti a halál

Mystic Falls városában az összes lakó veszélyben van, és soha nem tudhatjuk, hogy ki a következő, akit elveszítünk. A The Vampire Diaries sztárjairól azonban kiderült, hogy legtöbbjük már a valóságban is átesett egy-egy halál közeli élményen, amit a napokban megosztottak a rajongókkal is.

,Joseph Morgan a sorozat rosszfiúja éppen autóval járta be Buenos Aires városát lehúzott ablakokkal, amikor egy piros lámpánál egy megtöltött fegyvert fogtak a fejéhez. Az elvetemült vámpír megformálója őszintén beismerte, hogy még soha nem félt annyira, mint akkor.

Paul Wesley 17 évesen autóbalesetet szenvedett. Tizenkétszer pördült meg vele az autója, míg végül fejre állva megállt. A szerencséje az volt, hogy 5 perccel a történtek előtt bekötötte a biztonsági övét.

Ian Somerhalder  akkor félt életében a legjobban, mikor a Miami repülőtérről felszállva egy elektronikus probléma volt a repülővel, és a gép több száz métert ereszkedett, ami olyan hatást keltett, mintha zuhannának. Alattuk csak az óceán volt, amely egyre csak közeledett. A rettenthetetlen Damon szerepébe bújt színész szerint égi szerencse, hogy akkor túlélte az utat.

A sorozat lányai sem voltak eddig szerencsésebbek Kath Graham saját magát fojtotta majdnem vízbe, amikor 12 éves korában Cannes-ban úszni ment az óceánba és bepánikolt.Candice Accolla egy olyan repülőgépre szállt fel, amelyen bombariadó volt, míg Nina Dobrev egy allergiás reakció során majdnem életét vesztette, és hosszú hetekig kezelték kórházban.

Reméljük, hogy a jövőben már csak a sorozatban történnek velük sokkoló események, és még sokáig láthatjuk őket a képernyőn.