Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HíReK 2. <333

 

Túlfűtött vámpírok az Entertainment Weekly címlapján

Az Entertainment Weekly magazin semmit sem bíz a véletlenre. Legújabb címlapjukon Amerika egyik legnépszerűbb sorozatának, a The Vampire Diariesnak a sztárjai domborítanak. Azért, hogy minden rajongó igényét kielégítsék, nem is csupán egy borítóval kerül kereskedelmi forgalomba a február 17-ei szám.

„Hogyan tudjuk továbbvinni a sztorit úgy, hogy megcsináljuk, amit akarunk, mint a Damon és Elena-csók anélkül, hogy a Stefan és Elena-párost kedvelők felháborodnának, és feladnák a reményt, és fordítva? Ha Stefannak és Elenának akarunk egy boldog pillanatot, azt is úgy kell megoldanunk, hogy a Damon és Elena-páros rajongói ne boruljanak ki” – mondta el Julie Plec.

 

 

 

  

 

Az Entertainment Weekly új száma valószínűleg ezért is került piacra három igazán dögös és túlfűtött címlappal, hogy mindenkinek az igényeit kielégítse, ráadásul őszinte vallomásokat is olvashatunk a hasábokon a szerelmi háromszög résztvevőitől, és ha ez nem lenne elég, Nina és Ian elég sok ruhától is megszabadult a fotózás kedvéért, bár a sármos rosszfiú a mostani pillanatig állítja: „Semmilyen kapcsolat nem lett eddig megerősítve.”

Így készült: