Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hmm Ian és Nina...Kapcsolatuk mélye!!! :))

Ez már tényleg szerelem!!!

Milyen bizonyítékom van rá?

Íme:

Ian Somerhalder és Nina Dobrev készek rá, hogy beszéljenek a köztük fonódó románcról, és arról, hogy mit is szeretnek a másikban.

Ian Somerhalder imádja barátnőjét

Szinte a sorozat kezdete óta mennek a találgatások, hogy Nina Dobrev és Ian Somerhaéder  vajon az életben is egy párt alkotnak-e. A két színész sokáig cáfolta a dolgot, de úgy tűnik, most már nem akarják titkolni, hogy mi fogta meg őket egymásban. Amikor az Us Weekly elcsípte a párost a CW Premiere Partyn szombaton, a 32 éves Somerhalder elmondta, hogy „milliónyi dolog van”, amit Ninában szeretni lehet.

„Tényleg élvezi az életet. Az a vágya, hogy mindent megtapasztaljon, mindent megbecsül maga körül, sokat nevet, élvezi a dolgokat, és ez nagyszerű” – árulta el a színész.

Természetesen nem csak ezt imádja barátnőjében. Állítása szerint sokszor piszkálódnak, és ilyenkor Nina felnyitja a szemét. Ennek hatására már többször elgondolkozott a saját hibáin, és így jobb emberré tud válni. Dobrev – aki egy Dior ruhában és Brian Atwood cipőkben nyűgözte le a parti résztvevőit – hasonlóan vélekedik Somerhalderről: „Mindig pozitívan gondolkozik, árasztja magából az optimizmust, mindig boldog. Ő inkább egy félig teli pohár, mint félig üres” – vallotta be a 22 éves színésznő.

Ma este lesz a sorozat harmadik évadjának premierje Amerikában, amiben a színészeknek számos közös jelenetük lesz, hiszen együtt indulnak útnak, hogy megkeressék Damon öccsét, Stefant. Vajon számíthatunk újabb érzelmes jelenetre köztük, vagy Elena szíve a sorozatban tényleg csak Paul Wesley-ért dobog? Este minden kiderül.