Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nap kérdése,pletyka és hírek10 FRISS

Hoztam ppár friss hírt ami elég érdekes lehet számotokra!

Íme:


Az Egyesült Államokban most volt hálaadás, ami egyben a karácsonyi nagy bevásárlások kezdetét is jelöli. A Hálaadásra rákövetkező péntek a Black Friday, amikor rendkívül alacsony áron lehet vásárolni az üzletekben - ez irdatlan nagy tömegeket és pénzösszeget vonz.

Ian Somerhalder viszont amellett, hogy boldog hálaadást kívánt a rajongóknak Twitteren, nyíltan kifejezte határozott nemtetszését az ünnepek elkorcsosulása miatt:

"A hálaadás nem a leárazásról, hanem a családról szól. Amiért NEM vagyok hálás, az a Black Friday marhaság. Családok ezrei maradnak le az igazi ünnepről. Az üzletek pedig szégyellhetik magukat! A családon kívül nincs semmink, ez az országunk és a világ alapja. Ez csak az én a véleményem. Talán nem számít, csak úgy mondtam."

Valahol nagyon is igaza van! Bár nálunk nincsen hálaadás, viszont a karácsonyra ugyanúgy igaz, amit Ian gondol, nem? Nálatok hogy zajlanak az ünnepek? A féktelen vásárlásról vagy csak kisebb ajándékozásról és inkább az együttlétre helyezitek a hangsúlyt?

Nos igen engem isijenképpen érintene a dolog ésitt a következő hír:

Nina Dobrev két karakter megformálója a nagy sikerű The Vampire Diaries című sorozatban. Az egyik egy hétköznapi lány, Elena Gilbert, a másik pedig a lobbanékony vámpírlány, Katherine Pierce.

A forgatásokon a színészek saját maguk hajtják végre az akció jeleneteket, nem pedig kaszkadőrök.Nina szenvedett már agyrázkódást ,párjának pedig Ian Somerhaldernek pedig térdszalagszakadása volt a forgatások alatt. A vámpír, vérfarkas és boszorkány harcok során, a természetfeletti erőket használva „dobálják” egymást a szereplők, vagy harapják meg a másikat, esetleg leszúrják, leütik őket. A színészek azonban élvezik az ilyen, és ezekhez hasonló jeleneteket.

„Már számtalan alkalommal megesett, hogy a forgatásokon ide-oda dobáltak. A stáb ilyenkor mindig igyekszik a legóvatosabban kezelni minket, de a színészekkel nem lehet bánni, minél jobban igyekszünk belemenni a küzdelmekbe” – mondta a főhősnő.

A színészek miatt nagyon aggódnak a készítők és menedzserek, de nekik meg sem kottyan egy-két kék, zöld vagy lila foltok

Byby:EleNa12