Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nap kérdése,pletyka és hírek11

Nosh ez a cikk engem eléggé meglepett és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre:

 

Nina Dobrev nemet mondott Ian Somerhalder lánykérésére!

Értesülések szerint viharfelhők kavarognak a Vámpírnaplók sztárpárjának háza táján.

Az amerikai In Touch Weekly magazin állítja, hogy Nina Dobrev és Ian Somerhalder kapcsolata mégsem annyira tökéletes, mint amilyennek kívülről látszik. Egy "ismerős" ugyanis azt nyilatkozta a lapnak, hogy a sorozat Damonja a múlt héten megkérte kedvese kezét, ám nem azt a választ kapta, mint amire számított.

"Nina teljesen ki van akadva, mert egyáltalán nem akar hozzá menni. Túl fiatalnak tartja magát. Eddig teljesen jól elvoltak, de a lánykérés miatt nagyon feszült lett kettejük közt a hangulat."

Nem tudni, hogy mi az igazság, mivel a pár mélyen hallgat, de annyi biztos, hogy a People's Choice Awards-ra külön érkeztek és az ott levők szerint nem is nagyon keresték egymás társaságát...

Szerintetek? Kamu vagy igaz?

Az ikonikus énekesnő a hírek szerint megkérte kedvesét, a Vámpírnaplók sztárját, hogy költözzön hozzá.

Lady Gaga, a világ jelenleg egyik legsikeresebb énekesnője a hírek szerint arra kérte kedvesét, a Vámpírnaplók sztárját, hogy költözzön hozzá. Az ikonikus sztár igyekszik minél diszkrétebben kezelni a magánéletét, de ez a nagy lépés mégis kitudódott.

A díva és Taylor Kinney a You and I című dal klipjének forgatásán ismerkedett meg júliusban. Először a múlt hónapban kapták őket együtt lencsevégre, most pedig már össze is költöznek. A színész és a popsztár New Yorkban és Pennsylvania államban is keresgélnek otthont.

„Két lakást is keresnek, az egyiket Gaga szüleihez közel Pennsylvania államban és egyet a Nagy Almában.” – mondta el egy ismerősük.

Gaga a múlt hónapban megnézett egy 1,7 millió dolláros otthont egy zárt lakóparkban. Tyler Nehlig, a park egyik lakója elmondta – „Azt hiszem nagyon érdekes lenne, ha ideköltözne. Azt hiszem meg kellene erősíteni a biztonsági szolgálatot a kapunál, hogy lelassítsák a paparazzókat.”
A 25 éves énekesnőt már több alkalommal látták környékbeli éttermekben és üzletekben Taylor társaságában.

Taylor Kinney Picture