Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nap kérdése,pletyka és hírek2 FRISS

Hmm..Máris egy megdöbbentő hírrel szolgálhatok !!!

Nagyon meglepődöt Nina Dobrev, amikor múlt héten kedvese és munkatársa, Ian Somerhalder a Comic Con rendezvényen egyszerűen leribancozta "Imádom Ian-t, de egy pillanatra megállt bennem a levegő. Soha nem szokott így beszélni rólam, és a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ezek a szavak szaladnak majd ki a száján. Aztán felém fordult azzal az imádnivaló kisfiús mosolyával, amivel már az első forgatási napon levett a lábamról, és rögtön tudtam, hogy viccel. Én pedig nem tudok rá haragudni, bármit is mond, mert ő álmaim lovagja. Még ha nem is fehér lovon érkezett, és nem is szőke, egyszerűen tudom, hogy ő az IGAZI számomra! "

Romantika.Áhh.Szerelem

 

A Vámpírnaplók szívdöglesztő Damon-ja élvezi, hogy mindenhol kényeztetik. Nina Dobrev álompasija annyira népszerű lett az utóbbi években, hogy naponta cégek százai bombázzák különleges kedvezményekre jogosító kuponokkal, ajándékokkal. Az ajánlatok közül a prímet mégis egy helyi kis pizzázó viszi, ahol a cég tulajdonosának lánya annyira belezúgott a a színészbe, hogy meggyőzte édesapját, ajándékozzon a színésznek olyan vendégkártyát, mellyel bármikor teljesen ingyen étkezhet helyben, azzal a kikötéssel, hogy ilyenkor csak a lány szolgálhat fel neki. És hogy mi ebben a nagy kunszt ? Vajon Ian hajlandó-e erre? A pletykák szerint igen, hisz imádja a hely speciális tésztájú pizzáját.

A High Scool Musica sztárja, Vanessa Hudgens teljesen rákattant a Vámpírnaplók című sorozatra, és állítólag alig bírja kivárni, hogy végre elkezdődjön a harmadik évad. Vanessát,aki talán ismét megpróbálja Zack Afronnal a pletykák szerint nem csak a történt fogta meg, hanem a szívtipró Salvatore Testvérek és már többször megpendítette közeli barátainak, hogy amint véget ér Nina Dobrev és Ian Somerhalder románca, azonnal ringbe száll az csodás szemű pasiért.  Ti mit gondoltok, Ian nemet tudna mondani egy ilyen csajra?Remélem igen..

Ha engem kérdeztek,persze a Vanessa rajongók ne

haragudjanak ezért..Habár én rajongója vagyok Vanessának,

ez most tőle egy kis ribancos viselkedést tanusít...

Hát mára ennyi !!