Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nap kérdése,pletyka és hírek4 FRISS

 

 

 

 

Tegnap este tartották New Yorkban idei CW Upfront-ot. Az esemény igazából egy sajtótájékoztató, ahol a csatorna bejelenti  az idei műsorrendjét, és nyilatkozik sorozatairól. A rendezvény fényét minden évben a legnagyobb sztárokkal próbálják emelni. Idén az abszolút favoritok mindenképpen a 2009-ben indult fantasy tévésoroza, a Vámpír naplók sztárjai  Ian Somerhalder, Nina Dobrev és Paul Wesley voltak, akik  a méltán népszerű sorozat most induló harmadik évadát promótálták.

 

A Vámpírnaplók édes Elenája számos alkalommal bizonyította már, hogy tökéletes az ízlése, ha ruhákról van szó. Láttuk már vörös , majd kék miniben, de egyik sem veszi fel a versenyt azzal a klasszikus darabbal, melyet tavaly, az Emma Awars díjátadó gálán viselt. Nina Dobrev, aki nem mellesleg Ian Somerhalder barátnője ekkor egy drapp, féloldalas Zuhair Murad oldalt felvágott estélyiben vonult végig a vörös szőnyegen, melyhez csodás csillogó Chopard ékszereket választott. Most őszintén, nem lélegzetelállító az összhatás?

Szerintem igen...ÉÉn felvenném


A Vámpírnaplók édes Bonnie-ja már jó ideje ismeri a Twitter legbefolyásosabb színészét hisz szerepelt még anno Bieber és Usher „Somebody to Love” című klipjében. A két sztár idén májusban futott megint össze Los Angelesben, a 13.alkalommal megrendesre került Young Hollywood Awards díjátadó gálán. Bonnie, aki nem rég rukkolt elő Honey2 című filmjével éppen az egyik hátsó szobában igazgatta sminkjét és haját, amikor a vörös csukás Justin véletlenül rányitott. Állítólag annyira jól sikerült a találkozó, hogy a hosszúra nyúlt beszélgetés végén egy közös videóklip lehetősége is felmerült! Kat már nem kezdő az éneklésben sem, még márciusban debütált énekesnőként a Love Will Never Do Without an Escape című dalával, melyben csodás hangja mellett nagyon király tánctudását is megvillantotta. A közös munka részleteit állítólag már elkezdték egyeztetni, és  még talán idén elkészülhet a nagy mű!

Mára ennyi!Holnap is gyere és nézd a friss híreket!!!