Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nap kérdése,pletyka és hírek5 FRISSS!!!

A The Vampire Diaries sorozat sztárja az MTV-nek beszélt arról a horrorfilmről, amely a legtöbb álmatlan éjszakát okozta számára.

Claire Holt retteg a bárányoktól

Hamarosan itt a Halloween és mindenki frász-lázban ég még a csillogó hollywoodi forgatagban is. Az MTV készített egy interjút a sellőlányból vérszívó gyönyörűséggé váló, a The Vampire Diaries sorozat ősi vámpírjával, Claire Holttal, aki elárulta, hogy még a mai napig retteg Hannibal Lector karakterétől.

„A kedvenc horrorfilmem egyértelműen a Bárányok Hallgatnak Anthony Hopkins alakítása szerintem a legemlékezetesebb, legbrilliánsabb és legijesztőbb alakítás volt, amit azóta sem lehet felülmúlni. Emlékszem mennyire rettegtem, miután végignéztem, és ígéretet tettem magamnak, hogy éjszaka többet nem nézem meg. Aztán rájöttem, hogy nappal is ugyanolyan ijesztő. Kötelezően látni kell, még ha csak egyszer is egy életben.” - mondta el, a sorozatban csak Barbie Klausnak becézett színésznő.

Claire – színésztársaival együtt – már készül a halloweenra, és mindenképpen szeretné az ünnepet egy nagy jelmezes buli keretein belül tölteni. Kíváncsian várjuk, ő kinek a bőrébe bújik az idén. Lehet, hogy újra sellő lesz?

Ez váratlanul érintett :D igen,még engem is.

Nah de nézzük a következő hajmeresztő hírt amiről beszélnek világszerte:

A The Vampire Diaries sztárja mindig valami vad jelmezt szeretett volna magára ölteni gyerekkorába, de e helyett lánynak nézték.

Paul Wesley lánynak öltözött gyerekkorában

  .Halloween.Az ünnepet hatalmas felkészülés és érdeklődés övezi Amerikában, amely a sztárokat sem kerüli el. A The Vampire Diaries sorozat szereplői is már készülnek a szellemes bulikra, bár az idei jelmezüket legtöbben még titokban tartják.

  Paul Wesley egy interjú során elmondta, hogy gyermekkorában mindig is nindzsa vagy punk énekes akart lenni. Végül az utóbbi mellett döntött, elég kevés sikerrel. Parókát húzott, és egy olyan műfogsort tett fel, amelyben úgy nézett ki, mintha hézagos lenne a foga. Állítása szerint azonban, a helyett, hogy kemény rockernek tűnt volna, inkább egy fogatlan kislánynak nézték a lágy vonásai miatt, és ez a mai napig rosszul érinti.

Mára ugyan a fiú kikupálódott rendesen, ő lett az egyik legnépszerűbb sorozatszár, és nagy valószínűséggel még véletlenül se nézné senki lánynak, akármilyen gúnyát húz magára. Az idei halloweent párjával tölti a színész, de azért reméljük valami szexi kosztümöt magára ölt a hagyományok kedvéért és megosztja a világgal az egyik közösségi oldalon.


A Vámpírnaplók vérfarkasa elárulta a forgatással és a Candice-szel kapcsolatos tapasztalatait.

Michael Trevino élvezi a szerelmi jeleneteket

A Latina magazin meginterjúvolta a sorozat Tylerét. Rögtön a tárgyra tértek, hiszen már első kérdésük a Tyler–Caroline páros pikánsabb jeleneteivel volt kapcsolatos. Michael nevetve nyilatkozott.

„Ez volt a mi évadkezdésünk. Sok ember szereti a Tyler–Caroline párost, szóval a rendező már az első epizódban bedobta ezt a sztorit. Szerintem remek volt, és nagyszerűen forgattuk le. Én és Candice nagyon közel állunk egymáshoz. Remek barátok vagyunk, de a kémia is lenyűgözően működik köztünk. Csak egymáson ugráltunk és nevettünk. Gyönyörű lány, élvezem a közös jeleneteket” – mesélte a The Vampire Diaries vérfarkasa.

A páros szerelmét azonban sok-sok új szereplő és esemény is veszélyeztetheti. Kíváncsian várjuk, vajon Rebekah vagy Klaus közbeszólhat-e a kapcsolatukba.

Nah mára ennyi!! :D

mah VÁMPÍRNAPLÓÓK!!!

NÉZNI KÖTELEZŐŐ :D :)