Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nap kérdése,pletyka és hírek7 FRISS

Szhijasztok!!!Végre valahára tuttam hozni FRISS híreket:

A The Vampire Diaries szexi rosszfiúja lesz az egyik főszereplője Dima Bilan hamarosan debütáló videoklipjének.


Ian Somrerhalder már a Lost sorozatban is levette a nőket a lábáról, de mióta a The Vampire Diaries elkezdődött 2009-ben igazi világsztárrá nőtte ki magát. Az égbolton Ian neve fényesen ragyog, és a rajongótáborának köszönhetően szinte biztosra vehető, hogy amiben szerepel, annak a vártnál is nagyob sikere lesz.

Valószínűleg ennek köszönhető, hogy a kék szemű szépfiú hamarosan feltűnik egy videoklipben. Ian lesz a főszereplője Dima Bilin közelgő kisfilmjének, amely a Blind Love címet viseli.

A klip forgatásai már október elején kezdődtek, és a tervek szerint még idén bemutatásra kerül. Kíváncsian várjuk milyen Mr. Somerhalder egy új szerepben.

Már nagyon várom és ha meg is jelenik első dolgom az lesz hogy feltegyem ide nektek.

A Vámpírnaplók sztárja képtelen választani két szerepe között!

Nina Dobrev két karaktert is alakít a Vámpírnaplókban: de vajon az erényes Elenát vagy az ördögi Katherine-t szereti jobban?

"Nagyon sokszor kérdezik ezt tőlem, de nem tudok rá válaszolni. Ez olyan, mintha egy szülőtől kérdeznék, hogy melyik gyerekét szereti jobban. Mindkettő az én gyerekem, tehát nem tudok válaszolni, egyformán szeretem őket. Nagyon mások egyébként..."

Nagyon örülök hogy tudtam FRIISS hírket hozni!!!

Puxxa:Elena12