Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nathainel Buzolic <3

The Vampire Diaries új szereplőjét megformáló Nathaniel Buzolic szerint ő a legkevésbé sem hasonlít Kolra.

Nathaniel Buzolic kicsit sem kegyetlen

The Vampire Diariesban nemrég felbukkant Kol sokak kedvence lett a csütörtöki epizód után. Az eddig szinte ismeretlen színész mindenkit levett a lábáról mosolyával és kisfiús bájával, de mint kiderült, a szíve is a helyén van. Egy interjú során elárulta, semmi közös nincs benne és az általa megformált, undok, ősi vámpírban.

„Egyáltalán nem tartom magam kemény fickónak. Más eljátszani, és más ténylegesen annak lenni. Úgy érzem, nekem ez nem menne.”

Az interjú során azt is megosztotta a rajongókal, hogy mivel tölti a szabadidejét, valamint hogy jön ki új kollegáival. „Imádok kosarazni, de a fotózás is az egyik szenvedélyem, valamint imádok Joseph Morgannal hülyéskedni a forgatásokon – mesélte nevetve a színész. – Szerintem az élet ajándék, amiért végül muszáj fizetned. Abban hiszek, hogy keresem benne a jót, azért, hogy a lelkem ragyogjon, és továbbvigyen az életben” – tette hozzá.

Úgy tűnik, Nathaniel egyáltalán nem az a kemény vámpír, akit alakít a népszerű sorozatban. De az, hogy Kol hogyan fog reagálni a bálban történtek után, kiderül jövőhét csütörtökön.