Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nina dobrev balesete

A színésznő saját gondatlansága miatt került életveszélybe. Égve hagyott egy gyertyát, ami miatt tűz ütött ki lakásában.

Tűz ütött ki Nina Dobrev lakásán

Nina Dobrev Hálaadás ünnepe előtt látogatást tett fogorvosához, hogy megszabadítsa egyik bölcsességfogától. A fájdalmas fogsebészeti eljárás előtt készítetett egy fotót magáról a rendelőben, amit természetesen feltett a Twitterre is.

A beavatkozás után a színésznő szája feldagadt, a fog helye begyulladt, ezért fájdalomcsillapítót szedett és napokig ki sem tette lábát az utcára, nehogy így kapják lencsevégre a paparazzók.


Nina a fogorvosi székben ül, és riadtan néz a kamerába.

Az otthon töltött idő alatt sokszor unatkozott, és a fájdalom is kínozta. Jobb kedvre szerette volna magát deríteni, ezért hangulat gyertyát gyújtott. A fájdalomcsillapító gyógyszerek miatt azonban elaludt, a gyertyát nem fújta el, és az ágyneműje meggyulladt. A Vámpírnaplók Elenája szerencsére időben felébredt a füstre így nem történt tragédia és égési sérülések nélkül is megúszta az esetet.

A megégett ágyneműt lefotózta és a képet feltette hivatalos Twitter oldalára. A kép alá pedig ezt írta: „Megjegyzés saját magamnak: ha fájdalomcsillapítót szedsz, ne gyújts meg gyertyát, mert el fogsz aludni, és ez fog történni.”