Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nina Dobrev intejú :)

K: Játszottad már Elenát és Katherinet ugyan azon a napon?
Nina: Katherinet játszani nagyon hosszú idő. Felvenni a karaktert, először megcsinálják a hajad majd a sminket, felöltöztetnek ami legalább egy fél óra mert nagyon sok ruha van alattad. Szóval 1,5 órát tuti elvesz csak az előkészület, nem tudnám egyszerre mind a kettőt játszani. Ami jó is, mert sok energiát elvenne. Amikor 17 órát a fűzőben töltök, és a nap végén lefeszik rólam, nagyon megkönnyebbülök. Mikor levették ránéztem a hasamra és azt mondtam "Minden nap fűzőt kéne hordanom"...

K: Volt már kínos helyzeted a forgatásokon?
Nina: Ha más helyszínekre megyünk, akkor általában elvan rejtve egy mikrofon a hátsó zsebünkben. Egyszer elfeledkeztem róla miközben a wc-re igyekeztem, és mikor leültem, az beleesett a wc-be. Egy ilyen mikrofon kb 2000 dollár vagy több. Nem gondoltam hogy hallották, nagyon zavarban és rosszul éreztem magam miatta. Mikor elmondták mi történt a mikrofonnal  mindenki nevetett rajtam. Mondtam, hogy kifizetem de nem engedték.

K: És ez nem fordult elő mégegyszer?
Nina: Nem. Most ha a mosdóba megyek fogom a kezemben.

K: Mit tanácsolnál az ifjúságnak ha kínos helyzetbe kerülnek?
Nina: Ha megtanulsz nevetni magadon, másik is veled együtt fognak nevetni.

K: Szeretsz megtréfálni másokat a forgatásokon?
Nina: Igeen. Mindig elbújok egy sötét sarokban és aki arra jön ráijesztek. Imádom ezt csinálni.

K: Van valami amit elmondhatsz nekünk az évad fináléból?
Nina: Sok Katherine jelenetet fogtok látni, rengetek vérrel és vámpírfogakkal. Teljesen különböző világ vagyunk, de ez benne a jó hogy ennyire más karakter.

K: Mi a legszürreálisabb dolog a hírességedben?
Nina: Egyike vagyok azoknak az embereknek aki értékeli a dolgokat. Minden reggel mikor egy új helyszínt sikerült meglátogatnom az nagyon klassz. Szerencsés vagyok hogy megvalósíthatom ezeket. Egyszer Londonban voltam és sikerült elmennem Elton Johny jótékonysági rendezvényére és ott lehettem a Sherlock Holmes premierjén is ahol találkozhattam Rachel McAdamsszel aki a kanadai bálványom, találkoztam Guy Ritchiefel és az ifjabb Robert Downeyval. Nagyon szeretem az életemet és nagyon szerencsés vagyok, tudom.