Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nina szivesen vetkőzne? O.o

Nina Dobrevnek, elmondása szerint, nem okoz problémát, hogy levesse a ruháit, így a közeljövőben akár az is elképzelhető, hogy pucéran köszön vissza ránk a képernyőről.

Nina Dobrev most már szívesen vetkőzne

A The Vampire Diaries bájos színésznője megdöbbentő kijelentést tett, miszerint most már kész megválni a ruháitól egy fotózás vagy akár egy szerep kedvéért is.

„Régen visszautasítottam egy szerepet a Broadwalk Empire-ben, meztelenkedés miatt. De még nagyon fiatal voltam, akkoriban fejeztem be a Degrassit, és nem álltam készen arra, hogy megváljak a ruháimtól. De nem hiszem, hogy bármi rossz lenne a vetkőzésben, pláne, ha a szerep, ami megkívánja, fontos neked. Örülök, hogy egészen idáig magamon tartottam a ruháimat, de úgy érzem, eljött az idő, hogy levessük a maszkokat” – nevetett a színésznő.

Nina, elmondása szerint, most már nyitottnak érzi magát bármilyen szerepre képes lenne,legyen az:egy kedves lány vagy kábítószerfüggő.Úgy tűnik, Miss Dobrev a jövőben nem fog szerepet visszautasítani, csak azért, mert meg kell válnia a ruháitól – s ennek a férfi rajongók is minden bizonnyal örülnek.